ambasadorke

 • Nevena Rajković

  Skajranerka
  „Pobediti sebe to je uspeh, završiti započeto to je pobeda!“

  Nevena Rajković, planinska trkačica, rođena 1991.god iz Kruševca, najbolja je skajranerka Srbije za 2016 – tu godinu. Studentica Master studija na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nišu. Aktivno se bavi trčanjem 16 godina sa preko 100 osvojenih medalja na srednjim i dugim prugama u svim uzrasnim kategorijama u atletici….

 • Jelena Todorovic

  avanturistkinja
  „Možda nije realno, ali sve je moguće“

  Jelena je rođena u Pirotu 1988. god, gde trenutno živi. Nakon završenih master studija turizma u Nišu, od 2012. godine, aktivno počinje da se bavi razvojem avanturizma, aktivnog odmora i promocijom Jugoistočne Srbije. Život shvata kao veliku avanturu i želi da pokrene to i kod drugih žena kako bi ostvarile svoj puni potencijal…

 • Višnja Stanić

  YOGAONA – instruktorka joge
  Biti u harmoniji sa sobom i prirodom

  Višnja Stanić, instruktorka joge je rođena u Zadru 1983. god. Osnovu školu i gimnaziju završava u Somboru. Nakon toga je diplomirala na turizmu u Novom Sadu gde i danas živi. Zaljubljenica u prirodu, ekološkinja, planinarka, sportistkinja i naravno jogini….

 • Jelena Jakovljević

  sportska penjačica
  Vrhunska sportistkinja – Zaslužna sportistkinja Republike Srbije
  “Težiti, tražiti, naći, a ne odustajati.”

  Jelena Jakovljević, rođena 1984.godine sa mestom boravka u Beogradu, bavi se sportskim penjanjem i alpinizmom. Želi da promoviše sport i fizičku aktivnost žena kao poželjnog modela života….

 • Ksenija Bubnjević

  mama dugoprugašica – Iron Lady
  Krećite se ka svojim željama i ne osvrćite se

  Ksenija Bubnjević rođena 1981.god, sa mestom boravka u Beogradu bavi se triatlonom i maratonom. Ona želi da prikaže ženama kakav uticaj ima kontinuirano fizičko vežbanje i rekreacija u prirodi, kao i kako pravilno vežbati tokom trudnoće i perioda dojenja…

Wake up.

kick ass.
repeat.

gradient-divider

follow us on

where we are

show on map

© . KANOPUS & BANJANAC.
POWERED BY MAKALU. ALL RIGHTS RESERVED.