avanturistička
mreža

Avanturistička mreža

vaš domaćin na

staroj planini
i u kanjonu
reke jerme

ko smo mi

Avanturistička mreža je nevladina i neprofitna organizacija posvećena unapređenju i razvoju turizma u Srbiji, prvenstveno avanturizma i turizma specijalnih interesa. Mi istražujemo nove neotkrivene destinacije, pronalazimo izazove i stvaramo kreativna rešenja.

Predstavljamo avanturizam kao način života kroz putovanje, doživljaj, iskustvo, upoznavanje, učenje, deljenje, povezivanje, zaštitu, pozitivan stav prema kretanju, razlikama i promeni.

Avanturizam je kao izuzetno rastuća grana turizma u svetu, primer odgovornog putovanja, kakav turizam zaista treba biti; dokaz da destinacija ne treba biti jedino bitna, već emocije, doživljaj, iskustvo, interakcija sa lokalnim stanovništvom i kulturom.

Pridružite nam se,
postanite deo mreže

i krenimo
u avanturu

Organizaciju čini tim entuzijasta, istraživača, turizmologa, sportista, zaljubljenika u prirodu i turizam, posvećeni realizaciji inovativnih i kreativnih stvari, pretvaranju hobija u posao i obrnuto. Iako smo tek osnovana i mlada organizacija, naš projektni tim ima dugogodišnje iskustvo u turizmu, organizaciji putovanja, sportskih i kulturnih manifestacija, upravljanju projektima i rada na terenu prilikom uređivanja turističkih destinacija i realizacije avanturističkih aktivnosti.

AVANTURA
KULTURA
EKOLOGIJA

Ciljevi Avanturističke mreže su unapređenje turističke ponude Srbije i razvoj specifičnih oblika turizma, prvenstveno avanturizma u Jugoistočnoj Srbiji, promocija i razvoj outdoor sportova, održivi razvoj uz zaštitu životne sredine, podsticanje aktivizma i edukacija; inovativni pristup izradi turističkih prozvoda i promocije potencijala kroz umrežavanje i interakciju između organizacija i institucija od važnosti za razvoj turizma.

Adventure

Fizička aktivnost

Nature

Povezanost sa prirodom

Transformation

Kulturna interakcija

Eco

Zaštita prirode

Turn your passion into your profession…

Mi istražujemo, mi učimo, mi štitimo, mi stvaramo, mi umrežavamo…

Avanturistička mreža

kao domaćin

Okuplja specijalizovane klubove i organizacije, sa kojima se u saradnji organizuju avanturističke aktivnosti, projekti, obuke i terenska istraživanja.

Pridružite nam se, postanite naš član, donirajte ili budite pokrovitelj neke od naših i vaših avantura…

Vaša Avanturistička mreža!

follow us on

where we are

show on map

© . KANOPUS & BANJANAC.
POWERED BY MAKALU. ALL RIGHTS RESERVED.