prijavite se

Dobro došli!

Ukoliko ste već otvorili stranicu za prijavu – spremni za avanturu.

Za početak je bitno da znate da na festivalu mogu učestvovati samo članovi našeg udruženja Avanturistička mreža.

Ukoliko već niste, pridružite se našoj družini avanturista. Vaša godišnja članarina može biti uračunata u iznos kotizacije za učešće na festivalu. Uplatom članarine i kotizacije za učešće postajete naš član i stičite pravo učešća na brojnim aktivnostima koje smo pripremili za vas. Kotizacija predstavlja vaše učešće u troškovima pripreme i realizacije festivala. Prilikom popunjavanja prijave sami birate aktivnosti u kojima želite da učestvujete.

prijava

Za učešće na Avanturističkom Outdoor Festivalu “Jerma” prijavljujete se popunjavanjem online formulara na sajtu www.visitjerma.com.

Kompletnom prijavom smatra se popunjen online formular za učešće na festivalu i uplata kotizacije.

Prilikom popunjavanja prijavnog formulara vaš zadatak je da izaberete – čekirate aktivnosti u kojima biste želeli da učestvujete.

Broj učesnika na festivalu je ograničen na 150 osoba (minimalan uticaj na prirodu, maksimalna posvećenost učesnicima i njihovoj bezbednosti). Osigurajte vaše avanture na vreme.

U okviru Avanturističkog Outdoor festivala “Jerma”, 15. avgusta 2019. god. organizujemo i promotivni “Avanturistički otvoreni dan” u selu Vlasi.

Pored promotivnih aktivnosti u prirodi, u okviru ovog događaja organizuje se i Avanturistička trka za decu.

             Formulari za prijave učesnika

Korišćenje multimedijalnog sadržaja

Prilikom registracije, učesnik sva prava u vezi sa korišćenjem digitalnog zapisa koji prikazuje učesnika, prenosi na organizatora.

SVE ČE SI BUDE

follow us on

where we are

show on map

© . KANOPUS & BANJANAC.
POWERED BY MAKALU. ALL RIGHTS RESERVED.