prijavite se

“To live will be an awfully big adventure.” J.M. Barrie

Ukoliko ste već otvorili stranicu za prijavu, vi ste spremni za avanturu. Dobro nam došli!
Ono što je bitno da znate u vezi vašeg učešća na festivalu jeste da sami odlučujete šta ćete probati,
doživeti, u kojoj meri i da sve aktivnosti sprovodite na sopstvenu odgovornost.
Nakon prijave na sajtu i uplate kotizacije za učešće, vaša prijava je gotova, smatrajte se budućim
učesnikom festivala i odbrojavajte dane do vašeg polaska ka kanjonu Jerme.

prijava

Prijave možete izvršiti putem online formulara na našem sajtu. Ukoliko imate problema sa prijavnim formularom, kontaktirajte nas putem email-a adventure@neat-serbia.com. Osobe mlađe od 18 godina se mogu prijaviti samo uz pismenu saglasnost roditelja ili staratelja overenu u sudu ili opštini. Prijave su otvorene do 30. jula 2017. godine. Nakon toga se ne možete prijaviti.
Prilikom popunjavanja prijavnog formulara vaš zadatak je da čekirate aktivnosti u kojima biste želeli da učestvujete. Većina aktivnosti će se realizovati u jutarnjim satima, zato imajte na umu da ne možete u isto vreme da budete na trčanju, u pećini i na planinarenju. Odredite prioritete. Joga i slackline biće organizovane u popodnevnim satima, te možete prisustvovati i nakon drugih aktivnosti i otvorene su za sve učesnike. Na osnovu vaše prijave automatski ćete biti razvrstani u grupe zbog specifičnosti aktivnosti, broja ljudi u grupama i same bezbednosti na terenu. Savetujemo vam da ukoliko želite da budete u istoj grupi sa vašim prijateljima prijave izvršite u isto vreme

U suprotnom “ samo neka je random” 🙂 . Nakon formiranih grupa, svako od učesnika će dobiti mail sa konkretnim programom, kontaktima vodiča i izjavom odgovornosti. Ti papiri su vaša ulaznica na fest.
Registracija učesnika na festivalu počinje od 16. avgusta od 10 časova. U zavisnosti od toga u koje doba ili kog dana stižete na fest, uvek se po dolasku možete registrovati u periodu od 09h do 20h svakog dana trajanja festivala.
Pre dolaska na fest odštampajte vaš program i potpišite izjavu odgovornosti*. Tada ste spremni za registraciju na info punktu u samom kampu – bazi festa u selu Trnski Odorovci. Predajete papire, dobijate narukvicu i spremni ste za avanturu. Molimo vas da ponesete i vašu ličnu kartu ili pasoš.
Potpisivanjem izjave odgovornosti potvrđujete da ste fizički i psihički spremni za učešće na festivalu kao i da oslobađate organizatora bilo kakve odgovornosti, bilo građanske ili kaznene, za štetu osobama i/ili njihovoj imovini uzrokovanu delovanjem učesnika.

Kotizacija

Vaša prijava će biti kompletirana nakon uplate kotizacije.

ADVENTURE OUTDOOR PAKET – (svi programi, uključujući i penjački fest, kamp + majica) – 3.500 din ili 30 e za strane državljane

PENJAČKI FEST (penjački fest, joga, slackline i dodatne aktivnosti, kamp + majica) – 1.200 din ili 10 e za strane državljane

*** Deca mladja od 12 godina mogu besplatno učestvovati u pojedinim programima u pratnji roditelja ili staratelja uz obaveznu kompletiranu prijavu i registraciju roditelja ili staratelja.
Javite nam se mailom: adventure@neat-serbia.com

Račun za uplatu

Opšta uplatnica

Uplatilac:
Vaše ime, prezime i adresa
Svrha uplate:
Prijava za Outdoor fest
ili
Prijava za Penjački fest
Primalac:
Avanturistička mreža, Belopalanačka bb, Niš, Srbija
Iznos:
RSD
Račun: Banca Intesa
160-461000-05

Korišćenje multimedijalnog sadržaja

Prilikom registracije, takmičar sva prava u vezi sa korištenjem digitalnog zapisa koji prikazuje takmičara, prenosi na organizatora.

follow us on

where we are

show on map

© . KANOPUS & BANJANAC.
POWERED BY MAKALU. ALL RIGHTS RESERVED.