prijavite se

“To live will be an awfully big adventure.” J.M. Barrie

Ukoliko ste već otvorili stranicu za prijavu, vi ste spremni za avanturu. Dobro nam došli!
Ono što je bitno da znate u vezi vašeg učešća na festivalu jeste da se sami odlučujete za aktivnosti u kojima želite da učesstvujete,
kao i to da sve aktivnosti sprovodite na sopstvenu odgovornost.
Nakon prijave na sajtu i uplate kotizacije za učešće, vaša prijava je kompletna. Smatrajte se budućim
učesnikom festivala i odbrojavajte dane do vašeg dolaska u kanjon Jerme.

prijava

Prijave možete izvršiti putem online formulara na našem sajtu. Ukoliko imate problema sa prijavnim formularom, kontaktirajte nas putem email-a adventure@neat-serbia.com. Osobe mlađe od 18 godina se mogu prijaviti samo uz pismenu saglasnost roditelja ili staratelja overenu u sudu ili opštini. Prijave će biti otvorene u periodu od aprila do jula 2019. god. Nakon toga se ne možete prijaviti.
Prilikom popunjavanja prijavnog formulara vaš zadatak je da čekirate aktivnosti u kojima biste želeli da učestvujete. Većina aktivnosti će se realizovati sa početkom u jutarnjim satima, zato imajte na umu da ne možete u isto vreme da budete na trčanju, u pećini i na planinarenju. Odredite prioritete. Joga i slackline biće organizovane u popodnevnim satima, te možete prisustvovati i nakon drugih aktivnosti i otvorene su za sve učesnike. Na osnovu vaše prijave automatski ćete biti razvrstani u grupe zbog specifičnosti aktivnosti, broja ljudi u grupama i same bezbednosti na terenu.

Savetujemo vam da ukoliko želite da budete u istoj grupi sa vašim prijateljima prijave izvršite u isto vreme. U suprotnom “samo neka je random” 🙂 Nakon formiranih grupa, svako od učesnika će dobiti mail sa konkretnim programom, kontaktima vodiča i izjavom odgovornosti.
Registracija učesnika na festivalu počinje 14. avgusta od — časova. U zavisnosti od toga u koje doba ili kog dana stižete na fest, uvek se po dolasku možete registrovati u periodu od 08h do 20h svakog dana trajanja festivala.
Molimo vas da ponesete i vašu ličnu kartu ili pasoš.
Potpisivanjem izjave odgovornosti potvrđujete da ste fizički i psihički spremni za učešće na festivalu kao i da oslobađate organizatora bilo kakve odgovornosti, bilo građanske ili kaznene, za štetu osobama i/ili njihovoj imovini uzrokovanu delovanjem učesnika.

Broj učesnika je limitiran na 100 osoba (minimalan uticaj na prirodu, maksimalna posvećenost učesnicima i njihovoj bezbednosti). Osigurajte vaše avanture na vreme.

Kotizacija

Vaša prijava će biti kompletirana nakon uplate kotizacije.

ADVENTURE OUTDOOR PAKETuskoro više informacija o iznosu kotizacija za učešće

*** Deca mogu učestvovati u pojedinim programima u pratnji roditelja ili staratelja uz obaveznu kompletiranu prijavu i registraciju roditelja ili staratelja.
Javite nam se mailom: adventure@neat-serbia.com

Račun za uplatu

Opšta uplatnica

Uplatilac:
Vaše ime, prezime i adresa
Svrha uplate:
Prijava za Outdoor fest
Primalac:
Avanturistička mreža, Belopalanačka bb, Niš, Srbija
Iznos:
RSD
Račun: Banca Intesa
160-461000-05

Korišćenje multimedijalnog sadržaja

Prilikom registracije, učesnik sva prava u vezi sa korištenjem digitalnog zapisa koji prikazuje učesnika, prenosi na organizatora.

follow us on

where we are

show on map

© . KANOPUS & BANJANAC.
POWERED BY MAKALU. ALL RIGHTS RESERVED.