prijavite se

Dobro došli!

Ukoliko ste već otvorili stranicu za prijavu – spremni za avanturu.

Za početak je bitno da znate da na festivalu mogu učestvovati samo članovi našeg udruženja Avanturistička mreža.

Ukoliko već niste, pridružite se našoj družini avanturista. Vaša godišnja članarina može biti uračunata u iznos kotizacije za učešće na festivalu. Uplatom članarine i kotizacije za učešće postajete naš član i stičite pravo učešća na brojnim aktivnostima koje smo pripremili za vas. Kotizacija predstavlja vaše učešće u troškovima pripreme i realizacije festivala. Prilikom popunjavanja prijave sami birate aktivnosti u kojima želite da učestvujete.

prijava

Za učešće na Avanturističkom Outdoor Festivalu “Jerma” prijavljujete se popunjavanjem online formulara na našem sajtu.

Kompletnom prijavom smatra se popunjen online formular za učešće na festivalu i uplata kotizacije.

Prilikom popunjavanja prijavnog formulara vaš zadatak je da izaberete – čekirate aktivnosti u kojima biste želeli da učestvujete. Veoma je važno da ste pre popunjavanja formulara detaljno pročitali opise avantura, karakteristike i stepen težine programa. Većina aktivnosti će se realizovati sa početkom u jutarnjim satima (planinarske i biciklističke ture, pl.trčanje), zato imajte na umu da ne možete u isto vreme da budete na trčanju, u pećini i na planinarenju. 🙂 Savetujemo vam da odredite prioritete i opredelite se za realno izvodljiv broj aktivnosti. Ukoliko želite da budete u istoj grupi sa vašim prijateljima, prijave izvršite u isto vreme. U suprotnom “samo neka je random” 🙂

Nakon prijave i uplate kotizacije: Zbog specifičnosti aktivnosti i ograničenog broja učesnika na pojedinim programima, organizacioni tim će za svakog učesnika kreirati lični program sa utvrđenom satnicom za aktivnosti i programe koje je učesnik izabrao. Nakon formiranih grupa i zatvaranja prijava, svako od učesnika će dobiti mail sa ličnim programom, kontaktima vodiča i izjavom odgovornosti koju će potpisati prilikom registracije na samom festivalu.

Prijavljivanje dece za učešće na festivalu: Deca mladja od 16 godina, imaju pravo učešća samo u pratnji roditelja/staratelja, dok deca starija od 16 do 18 godina mogu učestvovati uz pismenu saglasnost roditelja/staratelja overenu u sudu ili opštini. Roditelji/staratelji su u obavezi da nakon završene sopstvene prijave, prijave dete popunjavanjem online formulara za programe namenjene deci i/ili u online fomularu za učešće na Avanturističkoj trci za decu.

Prijave su otvorene u periodu od 15. aprila do 01. avgusta 2019. god. Nakon toga se ne možete prijaviti. Ukoliko imate problema sa prijavnim formularom, kontaktirajte nas putem maila-a: adventure@neat-serbia.com.

Registracija učesnika na festivalu: Registracija učesnika na festivalu počinje 14. avgusta od 10 časova. Bez obzira da li dolazite prvog ili trećeg dana festa, morate se prijaviti organizatorima u bazi festivala i izvršiti registraciju. Molimo vas da ponesete sa sobom vaš identifikacioni dokument, vašu ličnu kartu ili pasoš. Prilikom registracije potpisujete “izjavu odgovornosti” kojom potvrđujete da ste fizički i psihički spremni za učešće na festivalu kao i da oslobađate organizatora bilo kakve odgovornosti, bilo građanske ili kaznene, za štetu nanetu vama i/ili vašoj imovini uzrokovanu delovanjem učesnika. Roditelji/staratelji su u obavezi da potpišu izjave odgovornosti za svoje dete.

Broj učesnika na festivalu je ograničen na 120 osoba (minimalan uticaj na prirodu, maksimalna posvećenost učesnicima i njihovoj bezbednosti). Osigurajte vaše avanture na vreme.

U okviru Avanturističkog Outdoor festivala “Jerma”, 17. avgusta 2019. god. organizujemo i promotivni “Avanturistički otvoreni dan” u selu Vlasi.

Prijava za učešće na promotivnom događaju “Avanturistički otvoreni dan” nije obavezna. Ukoliko ipak želite da se najavite i osigurate vaše mesto, uvek to možete uraditi slanjem obaveštenja na e-mail: adventure@neat-serbia.com.

Pored promotivnih aktivnosti u prirodi, u okviru ovog događaja organizuje se i Avanturistička trka za decu.

Prijava dece za učešće na “Avanturističkoj trci za decu” je obavezna ukoliko želite da svom detetu osigurate mesto na trci, medalju i propratni materijal. U suprotnom, decu možete prijaviti i na dan trke, ali vam zbog nemogućnosti preciznog predviđanja broja učesnika, ne možemo garantovati iste uslove kao i za već prijavljene učesnike. Prijavu timova za učešće na Avanturističkoj trci za decu možete izvršiti putem online formulara u nastavku. Ukoliko vaše dete nema drugog člana tima, popunite formular samo za vaše dete. U nazivu tima upišite “nemam tim” i mi ćemo se potruditi da vaše dete dobije drugog člana tima.

Učešće na “Avanturističkom otvorenom danu” i “Avanturističkoj trci za decu” je besplatno.

             Formulari za prijave učesnika

Kotizacija

Vaša prijava će biti kompletirana nakon uplate kotizacije. Ukoliko niste član našeg udruženja, u okviru uplate kotizacije, uračunajte i 500 din za godišnju članarinu kojom stičete mogućnost učešća i na ostalim programima udruženja Avanturistička mreža.

Kotizacija za učešće na Avanturističkom Outdoor festivalu “Jerma” iznosi 6.500 din i obuhvata:

–   godišnju članarinu za 2019.god.;

–   mogućnost da učestvujete na svim aktivnostima  u ponudi festivala;

–   kamp mesto;

–   promotivnu majicu festivala;

–   sponzorski poklon paket.

Iznos kotizacije za učešće dece mladje od 18 godina, na “Avanturističkom Outdoor festivalu “Jerma”, je iznos godišnje članarine, tj. 500 din i obuhvata:

–   godišnju članarinu za 2019.god;

–   mogućnost da učestvuju u svim festivalskim programima namenjenim deci, uključujući i Avanturističku trku za decu;

–   kamp mesto;

–   promotivnu majicu festivala;

–   sponzorski poklon paket.

Napomena: Iznos kotizacije je isti bez obzira na broj dana na festivalu ili na broj izabranih aktivnosti.  U iznos kotizacije nisu uračunati troškovi smeštaja, ishrane, prevoza ili dodatni troškovi

Iznos kotizacije za već registrovane članove udruženja Avanturistička mreža je 6.000 din i obuhvata:

–   mogućnost da učestvujete na svim aktivnostima  u ponudi festivala;

–   kamp mesto;

–   promotivnu majicu festivala;

–   sponzorski poklon paket.

 

Za svu decu koja su već registrovani članovi našeg udruženja, učešće na “Avanturističkom Outdoor festivaju “Jerma” je besplatno, a prijava obuhvata:

–   mogućnost da učestvuju u svim festivalskim programima namenjenim deci, uključujući i Avanturističku trku za decu;

–   kamp mesto;

–   promotivnu majicu festivala;

–   sponzorski poklon paket.

Napomena: Deca mladja od 16 godina, imaju pravo učešća samo u pratnji roditelja/staratelja, dok deca starija od 16 do 18 godina mogu učestvovati uz pismenu saglasnost overenu u sudu ili opštini.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail-a: adventure@neat-serbia.com

Račun za uplatu

Opšta uplatnica

Uplatilac:
Vaše ime, prezime i adresa
Svrha uplate:
Prijava za Outdoor fest (i članarina)
Primalac:
Avanturistička mreža, selo Sukovo bb, Pirot, Srbija
Iznos:
RSD
Račun: Banca Intesa
160-461000-05

Korišćenje multimedijalnog sadržaja

Prilikom registracije, učesnik sva prava u vezi sa korišćenjem digitalnog zapisa koji prikazuje učesnika, prenosi na organizatora.

SVE ČE SI BUDE

follow us on

where we are

show on map

© . KANOPUS & BANJANAC.
POWERED BY MAKALU. ALL RIGHTS RESERVED.