Višnja Stanić

VIŠNJA STANIĆ

YOGAONA – instruktorka joge
Biti u harmoniji sa sobom i prirodom

Višnja Stanić, instruktorka joge je rođena u Zadru 1983. god. Osnovu školu i gimnaziju završava u Somboru. Nakon toga je diplomirala na turizmu u Novom Sadu gde i danas živi. Zaljubljenica u prirodu, ekološkinja, planinarka, sportistkinja i naravno jogini. Voli dobre knjige, obožava vodu i plivanje, duge meditativne šetnje šumom, putovanja, upoznavanje novih ljudi i kultura. Svaki slobodan trenutak gleda da provede u prirodi ili u društvu platna za slikanje.

“U jogu se zaljubljujem još kao šestogodišnja devojčica, opčinjena knjigom “Joga“ Jasmine Puljo (knjiga i danas zauzima posebno mesto na polici ali i u srcu). To je period u kome sam zajedno sa roditeljima prisustvovala svojim prvim časovima joge. Vreme provedeno na studijama ispunjavala sam napornim radom ali i fantastičnim avanturama, vožnjama snowbordom, wakeboardom, kajtom, regatama po rekama i kanjoningom. Trebalo je da prođe više godina da se setim svoje prve prave ljubavi i vratim na put joge. Nakon nekoliko godina samostalnog proučavanja i praktikovanja joge želja za širenjem znanja je učinila svoje. Odlučujem da upišem Međunarodnu akademiju za školovanje instruktora joge u Beogradu. Sledeće godine radim i dodatno se stručno osposobljavam za instruktora joge za decu.

Joga je putovanje koje nikada ne prestaje i istraživanje kojem nema kraja, tako da iako sam stekla sertifikat instruktora hatha joge, i dalje svakodnevno izučavam različite stilove joge poput ashtange, vinyase, iyengar, yin, i darma joge i posećujem različite seminare i radionice.”

Višnja želi inspiriše druge da krenu putem joge, putem samorazvoja, upoznaju sebe, ovladaju sobom i povežu se sa prirodom kako bi fizički i psihički bili što spremniji za ostvarenje svojih avanturističkih ciljeva.
Možete je kontaktirati, vežbati sa njom ili se informisati o temama kao što su joga, druženje, meditacija, produbljeno disanje, umirene misli i osveženje tela.

Kontakt:
tel: 069/1572192
mail: studioyogaona@gmail.com
https://www.facebook.com/studioyogaona/
instagram.com/studioyogaona