Višnja Stanić

Višnja Stanić rođena je u Zadru 28.02.1983. god. Osnovu školu i gimnaziju završava u Somboru, a 2014. god, diplomirala je na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Upisala se na Međunarodnu akademiju za školovanje instruktora joge u Beogradu, gde je stekla sertifikat instruktora joge. Višnja svakodnevno izučava različite stilove joge poput aštange, vinjase, ijenger, jin joge i posećuje različite seminare i radionice. Velika prirodnjakinja, ekološkinja, planinarka, sportistkinja, i naravno yogina.

Voli dobre knjige, obožava vodu i plivanje, putovanja, upoznavanje novih ljudi i kultura. Njena želja i cilj su da inspiriše druge da krenu putem joge i samorazvoja, da upoznaju sebe, ovladaju sobom i povežu se sa prirodom.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo da budem deo tima prvog outdoor festivala na Jermi. Ujedno sam tada i prvi put kročila nogom u taj deo Srbije. Uživala sam u otkrivanju nesvakidašnje lepote Jerme. Pored neverovatne prirode, imala sam priliku da upoznam veliki broj divnih ljudi, zaljubljenika u sport, prirodu, zdrav način života, prave velike i male avanturiste. Radujem se ponovnom susretu.”